Privremeni prema kroničnim limfedem

Limfedem; Smjernice o Limfedem; Faktori rizika za limfedem; Kako dijagnosticirati Limfedem; Komplikacija Limfedem; Upozorenje Znakovi Limfedem; Privremeni prema kroničnim limfedem; Maligna Limfedem; Akutni Limfedem; Mišica Bubrenje; Oteklina na noge; Limfedema; Lymphedema Croatia

Moderator: Senior Moderators

Privremeni prema kroničnim limfedem

Postby patoco » Mon Jul 14, 2008 10:59 pm

Privremeni prema kroničnim limfedem

Privremeni limfedemis uvjet da traje manje od 6 mjeseci. Kože uvlake kada prešanih i ostaje razvedena, ali nema kaljenje od kože. Pacijent svibanj se vjerojatno razviti lymphedema ako on ili ona ima jedno od sljedećeg:

Kirurški izlučivanje da leak proteina u kirurški site.

Upala.

Nemogućnost da se presele u limb (s).

Privremenog gubitka limfna funkcija.

Blokada od vein je krv grušati se ili upala.

Kronični (long-term) limfedem je najteže od svih vrsta edem se postupa. Oštećena limfna sustav je zahvaćena područja nije u mogućnosti kako bi išli ukorak sa povećane potrebe za odvod tekućina iz tijela tkiva. Ovaj svibanj biti uzrokovan jedno od sljedećeg:

Ponavljanje ili širenju jedan tumor na limfni čvorovi.

Infekcije i / ili ozljede na limfna žila.

Razdoblja ne mogu kretati se udovi.

Radijacijska terapija ili kirurgija.

Nemogućnosti kontrole rani znakovi lymphedema.

Blokada od vein je krv grušati.

Pacijent koji je u ranim fazama razvoja limfedem oticanje da će imati uvlake s pritiskom i razvedena, ali i dalje ostaje mekom. The oteklina svibanj jednostavno poboljšati po potpornih ruka ili noga u uskrisi poziciju, lagano vježbanje, i nošenje elastičnih podršku haljine. Nastavlja se problemi s limfna sustav uzrokovati limfna žila da se proširiti, čime limfnog toka do povratka u tijelo tkiva i čine stanje moglo pogoršati.

Pain, topline, crvenilo, oteklina i rezultat kao što je tijelo pokušao da biste dobili osloboditi od extra fluid. Koža postaje teško i naporan i ne poboljšava sa uskrisi potporu ruka ili noga, nježna vježba, ili elastični podršku haljine.

Pacijenti s kroničnim limfedem su na povećan rizik od infekcije. Ne učinkovit tretman je još uvijek dostupna za pacijente koji imaju kronične napredne limfedem. Nakon što se tijelo tkiva su više puta pružio, limfedem svibanj sjetiti se lakše.

Sada možete Prevesti bilo koju stranicu na našoj web Stranići pomoću Google translator na našu početnu stranicu:

Lymphedema People

http://www.lymphedemapeople.com

Pat O'Connor
Osnivač i Izvršnog Administrator
User avatar
patoco
Site Admin
 
Posts: 2175
Joined: Thu Jun 08, 2006 9:07 pm

Return to Limfedem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron